Δις εις θάνατον…

Τίς τελευταίες μέρες, μιλάω όλο γιά εκτελέσεις…  Το παρακάτω κείμενο, το πήρα από το ιστολόγιο του Ροΐδη.

Το πώς μπορεί να αθωώνονται κάποιοι που μπαίνουν σε ένα σπίτι νύκτα με σκοπό να σκοτώσουν, μόνο το μυαλό των τριών δικαστών του Ρεθύμνου το καταλαβαίνει. Το πώς οι τρείς απο τους ΕΦΤΑ που λάβαν μέρος στο λυντσάρισμα ΕΝΟΣ δεκαεφτάχρονου δεν κρίθηκαν συνένοχοι στο έγκλημα, μόνο η γαμημένη η κοινωνία μας που έχει σφιχταγκαλιαστεί με τον ρατσισμό και τον φασισμό θα μπορούσε να το δικαιολογήσει.

H Δικαιοσύνη (ποιά;;;) που διώκει τον ανακριτή της υπόθεσης Siemens μήπως να έριχνε και μιά ματιά στο Ρέθυμνο; Αλλά τί μαλακίες λέω… η Δικαιοσύνη είναι τυφλή…

tvxs : Αθωώνονται κατηγορούμενοι για το φόνο 17χρονου Αλβανού το 2006

tvxs : Διακόπηκε η δίκη για τη δολοφονία 17χρονου Αλβανού το 2006

…………………………

Αθώοι, για το φόνο 17χρονου Αλβανού…

17/12/2009 από Po

του René Magritte…

Πολλοί, πάμπολλοι ευτυχώς, υγιώς σκεπτόμενοι συμπολίτες μας, βλέπουν, ακούν, διαβάζουν, σκέπτονται, θλίβονται και προβληματίζονται από πολλά μελανά φαινόμενα –ανάμεσα στα τόσα που συμβαίνουν τελευταίως στο τόπο μας- όπως η είδηση της αθώωσης τριών κατηγορουμένων για το φόνο 17χρονου Αλβανού.

Η Αντιρατσιστική Κίνηση Ρεθύμνου για την απόφαση του εφετείου Χανίων:
«…λίγο πριν τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη φυσική δολοφονία του νέου παιδιού, συντελείται και η δεύτερη, ηθική αυτή τη φορά, δολοφονία του. Παρά την εισήγηση του εισαγγελέα για επιβολή της ίδιας ποινής που είχε επιβληθεί πρωτόδικα, η ψήφος των δικαστών μειοψήφησε και τρεις από τους έξι κατηγορούμενους αθωώνονται για τη συνέργειά τους στο έγκλημα, και οι ποινές κάθειρξης 10 έως 14 χρόνων μετατρέπονται σε οκτάμηνη φυλάκιση με πενταετή αναστολή, απλά και μόνο για διατάραξη οικιακής ειρήνης» και… «Μας εκπλήσσει το πώς είναι δυνατόν να ξεφεύγουν οι άνθρωποι που κινήθηκαν σαν εγκληματική συμμορία και μπήκαν στο σπίτι του παιδιού με σκοπό να σκοτώσουν, σα να ήταν αμέτοχοι στο έγκλημα….»

Δεν έχω τη διάθεση να γράψω πολλά, φαινόμενα τέτοια, δημιουργούν το είδος εκείνο της απογοήτευσης και της μελαγχολίας που παραλύει.

Στο μυαλό μου καρφώθηκε βάναυσα ένα απόσπασμα του κ. Κωστή Παπαϊωάννου, διαβάστε το:
«Οφείλουμε να μιλήσουμε ανοιχτά για τη σχέση των Ελλήνων με τους Αλβανούς, μια σχέση δύσκολη. Δεν είναι σαν τους υπόλοιπους μετανάστες. Ο ρατσισμός μας εκδηλώνεται οξύτερα προς αυτούς. Είναι πολλοί για τα μέτρα ή τα γούστα μας. Είναι γείτονες. Ζούσαν και παλιότερα εδώ. Οι πρόγονοί τους πολέμησαν δίπλα στους δικούς μας. Μετά άλλοι πόλεμοι μας χώρισαν. Εκείνοι έμειναν πίσω, δεκαετίες ολόκληρες, και τώρα ήρθαν να μας θυμίσουν τον χτεσινό εαυτό μας, τον μεταπολεμικό, τον μίζερο, τον μετανάστη. Στα μάτια τους βλέπουμε αυτό που δε θέλουμε να είμαστε. Ήρθαν για να μείνουν, αγοράζουν, χτίζουν, σπουδάζουν τα παιδιά τους. Ενσωματώνονται, αλλά ταυτόχρονα μοιάζουν να κρατάνε ανέγγιχτη τη δική τους ορεινή σκληράδα. Μας φοβίζουν. Έπαψαν γρήγορα να παρακαλάνε και θυμώνουμε

χαίρετε.

.

ρο

(το πήρα από εδώ)

Advertisements

15 Σχόλια to “Δις εις θάνατον…”

 1. […] και εδώ! « Η κοινωνία και η θέση των μεταναστών Ημέρα […]

 2. Ο ακραίος τυφλός και ηλίθιος αντιρατσισμός εν πράξη….

  Ο ένας που αθωώθηκε ήταν από την Συρία και η μια που καταδικάστηκε ήταν από την Βουλγαρια. Φαντάζομε ότι και αυτοί ρατσιστές ήταν…

  http://www.rethnea.gr/news/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=7100&cntnt01origid=15&cntnt01returnid=39

  ΠΟΣΟΙ αΛΒΑΝΟΙ έχουν σκοτώσει, βιάσει, κλέψει τα τελευταία χρόνια??? Αυτοί μάλλον άμοιρα θύματα του Ελληνικού ρατσιστικού συστήματος θα ήταν οι καημένοι………

  Τι άλλο θα ακούσουμε….…..

 3. Είδες πουθενά να λέει πως όποιος έκανε έγκλήματα ΔΕΝ πρέπει να τιμωρηθεί; Μήπως λέω κάπου πως πρέπει να τιμωρούνται ΜΟΝΟ οι έλληνες; Από την άλλη μεριά μιλάς γιά ένα έγκλημα ΕΠΤΑ εναντίον ΕΝΟΣ, και μου λες ότι δικαιολογείται επειδή τι;…. επειδή κάποιοι άλλοι της ίδιας εθνικότητας, έχουν κάνει και αυτοί στο παρελθόν εγκλήματα; Επειδή μέσα στην ομάδα των δολοφόνων είχε και αλλοδαπούς;
  Και μόνο το γεγονός πως ήταν επτά με έναν, θα έφτανε να τους χώσουν όλους μέσα. Γιά ρώτα τον πατέρα σου, αν μπαίνανε επτά στο σπίτι σας και σε σφάζανε, θα εύρισκε ελαφρυντικά σε αυτούς που απλά βλέπανε, ή θα τους θεωρούσε συνένοχους;
  Προφανώς και τα έβαλα με την δικαιοσύνη, που στην συγκεκριμμένη περίπτωση έκρινε πως τρείς ήταν αθώοι. Και όπως θα έβλεπες, αν διάβαζες, δεν ήξερα καν την εθνικότητα όλων και καταφέρθηκα εναντίον της δικαιοσύνης που τους άφησε ελεύθερους, ανεξαιρέτως από που κατάγεται ο καθενός – αλλά αυτά μάλλον είναι ψιλά γράμματα γιά ‘σένα.

  «Ο ακραίος τυφλός και ηλίθιος αντιρατσισμός εν πράξη», λες… υπάρχει και «ορθολογισμένος» αντιρατσισμός; Ποιός είναι αυτός; Ο δικός σου που τσουβαλιάζει τα εγκλήματα όλων των αλβανών στην ελλάδα για να δικαιολογήσει το σφάξιμο ενός; Εχε υπ’ όψη σου πώς δεν μπορείς να είσαι «λίγο» αντιρατσιστής, όπως δεν μπορείς να είσαι «λίγο» έγγυος. Επίσης, πως ένας αντιρατσιστής είναι κατά του ρατσισμού και όχι κατά της απονομής δικαιοσύνης. Γι’ αυτό και είναι αντιρατσιστής, γιατί κοιτάει την πράξη και όχι αυτόν που την έκανε. Και σου έχω σπουδαία νέα!… δεν είσαι «ορθολογισμένος», αλλά ρατσιστής και φασίστας.

  Τι άλλο να ακούσεις; Μα τίποτα άλλο. Σάμπως έχεις μάθει να ακούς; Η έστω να διαβάζεις πρίν μιλήσεις; Απλά, έχεις μάθει να κάνεις copy-paste το ίδιο κείμενο, όπου ένα άλλο κείμενο πάει κόντρα σε ότι εσύ πιστεύεις. Να ήταν τουλάχιστον ένα κείμενο με επιχειρήματα και όχι μιά εγκεφαλική πορδή… αλλά κι εγώ ζητάω πολλά, το αναγνωρίζω…

  Κράτα λοιπόν εσύ τον «ορθολογικό» σου αντιρατσισμό, ή όπως αλλιώς θές να λές τον ρατσισμό / φασισμό / τραμπουκισμό σου, και άσε με εμένα να είμαι «τυφλός αντιρατσιστής». Και μην κάνεις ούτε τον κόπο να με διαφωτίσεις – προτιμώ την «τύφλα» μου από το «φώς» σου.

  • Γράφεις:

   «Η Μαρία Αντωνίου δεν πέθανε από παθολογικά αίτια. Καταδικάστηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ολόκληρης της συντεταγμένης πολιτείας, στην ποινή του θανάτου γιατί κάποιος την κατηγόρησε ότι βοήθησε να του κλέψουν 20 ευρώ»

   Δηλαδή η κλοπή δεν είναι αδίκημα……..υπάρχουν λίγο κλέφτες όπως να είσαι “λίγο” έγκυος όπως έγγραφες ποιο πάνω.

   «Εχε υπ’ όψη σου πώς δεν μπορείς να είσαι “λίγο” αντιρατσιστής, όπως δεν μπορείς να είσαι “λίγο” έγκυος. Επίσης, πως ένας αντιρατσιστής είναι κατά του ρατσισμού και όχι κατά της απονομής δικαιοσύνης.»

   Μάλλον τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα στο μυαλό σου και τα παρουσιάζεις όπως σε συμφέρει ή όπως σου λένε τα συντρόφια σου και άπλα τα αναμασάς σαν αγελάδα……….

   Μοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ………………………

   • Πάλι τα μεταφράζεις κατά πως σε βολεύουν… Υπάρχουν κλέφτες και υπάρχει και νόμος. Υπάρχουν τα ελαφρυντικά και υπάρχει και νομοθεσία να καλύπτει τους άρρωστους. Ο νόμος, τον οποίο διαβάζεις όπως σε συμφέρει, προβλέπει την περίθαλψη του αρρώστου κρατούμενου. Επίσης, ο νόμος επιβάλλει τον αυτεπάγγελτο διορισμό συνηγόρου, αν ο κατηγορούμενος δεν έχει λεφτά γιά να ορίσει κάποιον. Και ας μήν αναφερθώ στο πως βρέθηκε νεκρή από ναρκωτικά, έξι μήνες μετά από την σύλληψη – κατ’ εσέ θα είχε μπεί φυλακή με μία βαλίτσα κόκα προφανώς.

    Για τα διακιώματα αυτού που συλλαμβάνεται έχεις ακούσει; Σου εύχομαι να μην χρειαστεί να ψάχνεις να τα βρείς, άμα θα έρθει η σειρά σου.

    Έτσι να νομίζεις, πως κάποια «συντρόφια» μου τα λένε. Έτσι κάνουν σε ‘σένα οι δικοί σου, άρα έτσι πρέπει να κάνουν και σε όλο τον κόσμο… OK, ότι πείς…

 4. Προφανώς και είσαι ένας τυπικός μπερδεμένος και εγκεφαλοπλημενος αντιρατσιστής.

  Γράφεις:

  «Το πώς οι τρεις από τους ΕΦΤΑ που λάβουν μέρος στο λιντσάρισμα ΕΝΟΣ δεκαεφτάχρονου δεν κρίθηκαν συνένοχοι στο έγκλημα, μόνο η γαμημένη η κοινωνία μας που έχει σφιχταγκαλιαστεί με τον ρατσισμό και τον φασισμό θα μπορούσε να το δικαιολογήσει.»

  Μονο που μια Ρατσιστική κοινωνια οπως λες δεν θα αφηνε ελευθερο τον ένα κατηγρουμενο από την Συρια. Μια Ρατσιστική κοινωνία θα καταδίκαζε στα σίγουρα έναν αλλοδαπό σύμφωνα με τα αντιρατσιστικά/φασιστικά πιστεύω του σιναφιού σου. Το παιδί από την Συρια κρίθηκε σωστά όπως και τα δύο Ελληνόπουλα από ένα ΔΙΚΑΙΟ και ελεύθερο δικαστήριο. Φασισμός είναι να προσπαθείς να επιβάλεις με το έτσι θέλω και χωρίς επιχειρήματα τα πιστεύω σου κρίνοντας τα πίσω από δήθεν αντιρατσιστικές αντιλήψεις. Όπως ακριβώς έπραξες εσύ καταγγέλλοντας την Ελληνική κοινωνία ως ρατσιστική και φασιστική επειδή δεν έβαλε στην φυλακή Έλληνες.

  Το έγκλημα τελέστηκε και από αλλοδαπούς και από Έλληνες πολιτες. Άρα δεν μπορεί να είναι Ρατσιστικό έκτος και αν όσοι κάνουν εγκλήματα εναντίον των φίλων σου των αλβανών είναι ΟΛΟΙ ρατσιστές……………………………………………………….ποιος ξέρει και αυτό μπορεί να το ακούσουμε όπου να ναι…..

  Από ότι φαίνεται φασίστες είσαστε όλοι αυτοί οι αντιρατσιστές που ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ πάντα τα γεγονότα για να επιβάλουν την φασιστική και τελικά άκρος ρατσιστική τους κοσμοθεωρία εναντίον της Ελληνικής κοινωνίας.

  Τώρα αν μπει κάποιος στο σπίτι σου να σου βιάσει την κορη/μανα/γυναικα μαθε ότι θα έχει 600% περσότερες πιθανότητες να είναι αλλοδαπός (και μάλλον αλβανος) από τους μισητούς σου Έλληνες.

  Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την αστυνομία για εξιχνιασμένους βιασμούς τα τελευταία 7 χρόνια
  http://www.astynomia.gr/images/stories/2009/DIAFOR09/120809DDA_WWW_HELLAS_2009b.pdf

  Και στο εύχομαι να σου συμβεί μήπως και ο εγκέφαλος σου ξυπνήσει…….

  (Η μη δημοσίευση της γνώμης μου άπλα αποδεικνύει όλα τα παραπάνω δηλαδή ότι είσαστε όλοι τελικά φασίστες)

  • Να ξεκινήσω λίγο ανάποδα…
   Γιατί θεωρείς πως δεν θα δημοσιεύσω «την γνώμη σου»; Δεν είσαι στο ΝΕΟΣ forum που μπανάρετε όποιους σας την λένε, ούτε στην ΟΟΔΕ που δεν έχει comments – τα μαθήματα λοιπόν του ποιός είναι φασίστας, κράτα τα γιά πάρτη σας. Αν πάλι νομίζεις πως θα σε ντραπώ και θα κάνω αυτό που ζητάς, μάλλον κάνεις λάθος. Ούτε σε ντρέπομαι, ούτε σου χρωστάω κάτι. Δημοσιεύω το comment σου γιατί τα έκανες και ήθελα να τα απαντήσω, όχι γιατί σε φοβήθηκα.

   Μιά ρατσιστική κοινωνία, δεν στιγματίζεται σαν τέτοια από ένα και μόνο παράδειγμα – όπως σου είπα και πρίν, το γεγονός πως πολλοί αλβανοί κάνουν εγκλήματα δεν καταδικάζει όλους τους αλβανούς του πλανήτη. Συγγνώμη που είμαι εγκεφαλοπλυμένος αντιρατσιστής, όπως λές, αλλά επειδή εσύ με βάζεις σε ένα κουτάκι για να με καταλάβεις και μετά νιώθεις όμορφα, δεν πάει να πει και πως έχεις επιχειρήματα.

   Η ελληνική κοινωνία είναι ρατσιστική σε πολλά επίπεδα. Θα μπορούσα να σου φέρω τα παραδείγματα του Πλεύρη και της αθώωσης του ή τους αστυνομικούς που δείρανε την γυναίκα στην Αθήνα γιατί μίλαγε με ξένη προφορά τα ελληνικά. Ένα έγκλημα δεν γίνεται ρατσιστικό αυστηρά και μόνο αν το κάνουν έλληνες εναντίον ξένων, αλλά και όταν το κάνει μία κοινωνική ομάδα εναντίον κάποιας άλλης. Πχ. ρατσιστικό είναι το έγκλημα όταν πλουσιόπαιδα βγαίνουν το βράδυ και χτυπάνε άστεγους στην Αμερική, όταν άσπροι χτυπάνε μαύρους, όταν υπάρχουν μουσουλμάνοι που κάνουν διακρίσεις εναντίον χριστιανών ή άντρακλες την στήνουν στη γωνία να χτυπήσουν ομοφυλόφιλους.
   Το συγκεκριμμένο έγκλημα έγινε μόνο και μόνο γιατί το θύμα ήταν αλβανός και την είπε στον έλληνα παλληκαρά. Το αν υπήρχαν κούρδοι, ισπανοί ή αρειανοί στην ομάδα των δολοφόνων είναι άσχετο. Μόνο στο ΛΑΟΣ θα μπορούσατε να σκεφτείτε πως 70% ελληνες και 30% ξένοι (ας πούμε) κάνει το έγκλημα μή ρατσιστικό.

   Αν κάποιος μπεί στο σπίτι μου για να βιάσει την κόρη/μάνα/γυναίκα μου, θα εισπράξει ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση όποιος και να είναι, ακόμα και αν είναι συμπατριώτης μου – αλλά δεν σε ρώτησα αυτό, οπότε άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, έτσι;

   Ευχαριστώ γιά τις ευχές σου, και ανταποδίδω.

 5. Πάλι ατεκμηρίωτες αρλούμπες γράφεις. Εκεί στο κομμό δεν σας εχουνε μαθει να διαβάζετε τίποτα?

  1) Τα πραγματικά γεγονότα σύμφωνα με τον τύπο

  http://www.rethnea.gr/news/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=7100&cntnt01origid=15&cntnt01returnid=39

  «Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε προηγηθεί παρεξήγηση μεταξύ δυο ομάδων νεαρών σε μπαρ της οδού Μελισσινού στην διάρκεια της οποίας το θύμα ή κάποιος φίλος του είχε χτυπήσει τον 19χρονο τότε φαντάρο Ρεθυμνιώτη.»

  Ο αλβανος ή κάποιος φίλος του είχε χτυπήσει τον Ρεθυμνιώτη .

  2) Τα γεγονότα σύμφωνα με τις φασιστικές ρατσιστικές σου θεωρήσεις

  «Το συγκεκριμμένο έγκλημα έγινε μόνο και μόνο γιατί το θύμα ήταν αλβανός και την είπε στον έλληνα παλληκαρά.¨»

  3) Ο Ρατσισμός εναντίον του αλβανου από Έλληνες, Βουλγαρους, Συρους, Μουσουλμάνους, και Χριστιανούς υφίσταται μόνο στο αρρωστημένο και καλοπλυμένο σου μυαλό που τον βλέπει παντού. Οι φασίστες πάντα βρίσκουν μια Δικαιολογία για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους.

  4) Ενας αλβανος δεν σημάνει ότι είναι απαραίτητα και κακοποιός απλός έχει 600% πιθανότητα να βιάσει τη μάνα σου και 300% πιθανότητα να σκοτώσει την κόρη σου από έναν Έλληνα πολίτη. Απλή στατιστική είναι, αλλ ξέρω ότι δεν αρέσει στους φασίστες όταν δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς τους.

  5) Επίσης οι φίλοι σου οι αλβανοι ελέγχουν το εμπόριο ηρωίνης που σκότωσε την Μαρία Αντωνίου. Η μοιραία δόση της πιθανότητα να ήρθε στην Ελλάδα από ένα από τα αλβανο φιλαράκια σου…

  “..albanians control 70% of the heroin trade in Europe”

  Dr. Gus Xhudo
  the Growth of Albanian Criminal Activity Transnational Organized Crime, Vol. 2, No. 1, Spring 1996

  http://www.springerlink.com/content/h31014u741648401/

  Τέλος είναι κάλο να ανοίγουμε και κανένα βιβλίο που δεν είναι στη λίστα
  του σύριζα……..

  • 1. Εσύ λοιπόν που τις γράφεις τεκμηριωμένες τις αρλούμπες, γιά πές μας, όποιος χτυπήσει κάποιον, ή συμπλακεί μαζί του ρε παιδί μου, η ποινή είναι ο θάνατος; Αυτό λέει ο ποινικός κώδικας της ελλάδας; Μπα, ο κώδικας που πρεσβεύεις εσυ το λέει, και αυτόν πρέπει να δεχτούμε.

   2. Ο ρατσισμός είναι η πράξη για την οποία παραδείγματα περιέγραψα πιό πρίν, και που δεν απαντήθηκαν. Το κόλλημα σου είναι οι αλβανοί, όπως αποδεικνύεις και με αυτά που λές παρακάτω. Με συγχωρείς αλλά λέγοντας «αλβανός, αλβανός, αλβανός» καμμιά τρακοσαριά φορές, δεν θα φοβηθώ – αυτοί οι μπαμπούλες δουλεύουν σε ‘σενα και στούς άλλους σαν εσένα.

   3. Ο ρατσισμός υφίσταται, και απόδειξη γιά μένα είναι τα άσχετα σου comments, που απάντηση μεν δεν δίνουν σε ότι σε ρώτησα, αλλά κάνουν την τρίχα τριχιά μπάς και αλλάξουν το θέμα. Απόδειξη γιά ‘σενα, δεν υφίσταται καμμία, γιατί είσαι φανατικός.

   4. Η απλή στατιστική λέει πως δεν έχεις ιδέα από μαθηματικά, εκτός από αυτά που θα στηρίξουν την αρλουμπολογία σου. Άμα φέρεις καμμία έρευνα της προκοπής, με στοιχεία που μπορούν να μετρηθούν, τα ξαναλέμε. Ως τότε, είσαι 1200% ασχετος… Είδες τι ωραία το δουλεύω κι εγώ;

   5. Πιθανόν βέβαια η μοιραία δόση να πουλήθηκε από αλβανό, πιθανόν να της την έδωσαν και εξωγήινοι, όλα πιθανά είναι – πές μας τώρα πιά είναι εφικτά, γιατί εγώ γι’ αυτά μίλησα. Γιά τα δικαιώματα των φυλακισμένων, που ανέφερα βέβαια, μούγκα. Τί σημασία έχουν αυτά αν οι αλβανοί πουλάνε την ηρωΐνη;

   Τον Dr.Gus Xhudo δεν τον ξέρω. Δεν ξέρω καν ποιό είναι το Criminal Justice Bureau of Organized Crime, δεν ξέρω αν είναι κάν επιστήμονας ή «επιστήμονας» όπως ο Πλεύρης. Δεν νομίζω να πρόσεξες όμως, πως το βιβλίο από όπου μου έστειλες link είναι του 1997… μόνο 12 χρόνια πίσω! Κάτι με νεώτερα στοιχεία έχεις; Αν όχι, τράβα και διάβασε κανένα άλλο βιβλίο από αυτά που σου δίνει ο καθοδηγητής σου. Και διάβασε και κανέναν με τον οποίο να διαφωνείς, μπας και καταλάβεις γιατί διαφωνείς.

   Υ.Γ.. Να και ο Σύριζααααααααα… έτσι μπράβο… πέρνα αύριο να μάθεις και το «Β»…

 6. εξαδάκτυλε χαίρομαι που έχεις την υπομονή και του ανταπαντάς με επιχειρήματα.Δυστυχώς εγώ δεν τους αντέχω τέτοιους ανθρώπους.Μάλλον πρέπει να κάνω μαθήματα.

  • Αθεόφιλε, υπομονή δεν έχω, αλλά επειδή φωνάζει πιό δυνατά δεν θα πάψω να μιλάω κι όλας. Μην νομίζεις πως εγώ έκανα μαθήματα – κουράγιο κάνω.

 7. Η επίθεση και ο φόνος του αλβανου είναι απαράδεκτος και καταδικαστέος

  1) Η επίθεση αυτή όμως δεν ήταν ρατσιστική όπως γράφεις και έγινε γιατί προηγήθηκε επίθεση του αλβανου στον Ρεθυμνιώτη και την παρέα του. Στην Κρητη υπάρχει ο απαράδεκτος νόμος της βεντέτας και του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών και ισχύει για όλους ανεξάρτητου καταγωγής. Η πολυεθνική και πολύ θρησκευτική επίθεση μιας ομάδας ένατον ενός αλβανου για ξεκαθάρισμα λογαριασμών δεν είναι ρατσιστική όσο και αν προσπαθείς να την κάνεις….το ξέρω το ξέρω ότι άλλα σου λέγανε τα συντρόφια…και τελικά όλοι καταδικάστηκαν και κανένας δεν αθωώθηκε…μαθε να διαβάζεις…..σταμάτα να μοσχαρολογης

  http://www.rethnea.gr/news/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=7100&cntnt01origid=15&cntnt01returnid=39

  2) Άρα όταν γράφεις τα παρακάτω λες αρλούμπες και αναπαραγάγεις ότι σου λένε χωρίς να τα εξετάσεις και χωρίς στοιχεία.

  Α) «Το πώς οι τρεις από τους ΕΦΤΑ που λάβουν μέρος στο λιντσάρισμα ΕΝΟΣ δεκαεφτάχρονου δεν κρίθηκαν συνένοχοι στο έγκλημα μόνο η γαμημένη η κοινωνία μας που έχει σφιχταγκαλιαστεί με τον ρατσισμό και τον φασισμό θα μπορούσε να το δικαιολογήσει.»

  Β) «Το συγκεκριμμένο έγκλημα έγινε μόνο και μόνο γιατί το θύμα ήταν αλβανός και την είπε στον έλληνα παλληκαρά.¨»

  3) Η απλή Στατιστική ανάλυση που μαθαίνομαι στο σχολείο περιέχει πρόσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμό και διαίρεση. Ένα παιδί 2 γυμνασίου μπορεί να την κάνει. Αλλά ενώ σου κάνουν πλύση εγκέφαλου τα συντροφιά και σε μαθαίνουν μόνο να παπαγαλίζεις ότι βλακείες σου αραδιάζουν που να βρεις χρόνο για κάτι τόσο πολύπλοκο όπως προσθαφαίρεση. Έτσι σου παραθέτω τα στοιχεία όπως θα έκανα και στον ανιψιό μου που είναι 11.

  675 εξιχνιασμένους φόνους (35% του σύνολου) και 635 εξιχνιασμένους βιασμούς (72% το σύνολου) από αλλοδαπούς είχαμε την τελευταία 7 χρόνια στην Ελλάδα. Δηλαδή εάν θεωρήσουμε ότι στην Ελλάδα έχουμε 1.500.000 αλλοδαπούς/μετανάστες (12% του συνολικού πληθυσμού) τότε ένας αλλοδαπός/μετανάστης έχει περίπου 300% περισσότερες πιθανότητες να σε ΣΚΟΤΩΣΕΙ και 600% περισσότερες πιθανότητες να σε ΒΙΑΣΕΙ από έναν Έλληνα πολίτη.

  Στοιχεία από την αστυνομία
  http://www.astynomia.gr/images/stories/2009/DIAFOR09/120809DDA_WWW_HELLAS_2009b.pdf

  4) Το βιβλίο είναι από 12 χρόνια πίσω…τόσο πολύ σοβαρά….ότι είναι πέραν της δεκαετίας να τα πετάξουμε….τα βιβλία του Bunche που έγραφε το 50 για τα δικαιώματα των ανθρώπων είναι και αυτά άκυρα η ότι μας συμφέρει? Φαντάζομε ότι θα ήθελες στοιχεία από το τελευταίο 10 ήμερο…και δεν τον έχεις γνωρίσει προσωπικά το συγγραφέα…και επειδή δεν σου αρέσει τι γράφει μπορεί να είναι και σαν τον Πλεύρη…πες μας καλύτερα ότι δεν είναι στην λίστα των βιβλίων που επιτρέπετε να διαβάσεις από το κόμμα…έλα μην ντρέπεσαι….τυπική ρατσιστική/φασιστική συμπεριφορά…ότι δεν μας αρέσει το καταδικάζουμε και το δυσφημίζουμε.

  5) http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/afghanistan/1385063/Rebels-spend-drug-millions-on-guns.html

  http://www.guardian.co.uk/uk/2001/aug/05/drugsandalcohol.drugstrade

  Η ηρωίνη παράγετε από Αφγανους, διακινείτε από αλβανους, και τουρκους παγκόσμιος και σκοτώνει στην Ελλάδα κυρίως Έλληνες πολίτες….. Η Αντωνιου πέθανε εξαιτίας αυτής της αλυσίδας όπως πεθαίνουν κάθε χρόνο εκατοντάδες μέσα και έξω από την φυλακή …άλλα σίγουρα οι Έλληνες και το Ελληνικό κράτος δεν ευθύνονται για το εγκληματικό εμπόριο θανάτου που κάνουν κυρίως οι Αφγανοι, οι αλβανοι και οι τουρκοι φίλοι σου με σκοπό το κέρδος. Τα δικαιώματα τον κρατούμενων είναι ένα άλλο σοβαρά θέμα άλλα εδώ μιλάμε για τα ψέματα που λέτε εσείς οι φασίστες.

  PS
  ……….τεκμηριωμένες απαντήσεις ενωτίων ατεκμηρίωτο φαντασιόπληκτο αντι-ρατσιστικό μπλα μλπα…..το γνωρίζω ότι χεριάζετε υπομονή..και πολύ μάλιστα………

  • Σώπα! Δέχτηκες πως ο φόνος ήταν απαράδεκτος και καταδικαστέος; Πως αυτό; Μπας και κανένας προπάππος του αλβανού ήταν έλληνας, και έτσι κούλαρες;

   Έλεγα κι εγώ… δεν θα το ρίξει στην βεντέτα και τους κρητικούς; Δεν μου λες ρε φωστήρα, άμα ήταν κι ο άλλος κρητικός, θα σήκωνε μαχαίρι ο άντρακλας εναντίον του, ή θα του την πέφτανε οι υπόλοιποι συγγενείς με τα καλάσνικοφ; Ο τσαμπουκάς έγινε γιατί ήταν αλβανός και δεκαεφτάχρονος, οπότε του αλλουνού του ήρθε πολύ άνετα να κάνει τον κουτσαβάκη. Τα άλλα είναι σάλια γιά να σας τα φτύνει στα μούτρα ο Καρατζαφέρης και να λέτε «Δόξα το θεο, βρέχει».

   Εντάξει, θα συζητάμε ad infinitum αν και τί είναι ρατσισμός στην συγκεκριμμένη περίπτωση… άντε μάθε τον ορισμό του ρατσισμού και άσε τις μπούρδες πως «αν είναι πολυεθνική και πολυπολιτισμική η επίθεση, δεν είναι ρατσισμός.» Ο Πλεύρης δεν στα είπε σωστά.
   Το link που έδωσες, βγάζει στην πρώτη σελιδα της εφημερίδας. Αν σήμερα τημωρήθηκαν όλοι, καλά τους κάνανε. Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον, οπότε αν άλλαξαν αυτά που είπα προχτές με σημερινά δεδομένα δεν με κάνει βλάκα εμένα, αλλά εσένα που το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα.
   Εγώ μπορεί να είμαι μοσχάρι – τουλάχιστον δεν είμαι ναζιστικό σκουλήκι σαν εσένα.

   Η στατιστική ανάλυση δεν είναι κοινωνιολογία, ούτε ιστορία. Η στατιστική ανάλυση δημιουργεί μοντέλα που μπορούν να σου δείξουν που έχει τάση να πάει αυτό που παρατηρείς και με προέκταση να κανεις προβλέψεις γιά το πως πιθανον να είναι τα πράγματα στο μέλλον – με τη στατιστική ανάλυση που περιγράφεις εσύ όλοι θα βρίσκαμε συνέχεια τους αριθμούς του λόττο. Αν θες να πάρεις στοιχεία γιά το τί γίνεται μία συγκεκριμμένη στιγμή, χρειάζεσαι αριθμούς εκείνης της στιγμής.
   Επίσης, επειδή τα στοιχεία μπορεί να σου δείξουν ότι ακριβώς θέλεις να δείξεις, χρειάζεται να έχεις σταθερό ελεγχόμενο και ελεγκτικό δείγμα, γιατί αν π.χ. πείς πως 99% των εγκλημάτων γίνεται από έλληνες, αλλά κρύβεις το τι εγκλήματα είναι, ή σε ποιά περιοχή έγινε η έρευνα, η σε ποιά χρονική περίοδο, τότε βγάζεις αποτελέσματα αλλά αντί άλλα, της παρασκευής το γάλα… συνηθισμένη μέθοδος του χώρου σου.
   Αυτό δεν μειώνει την αξία της στατιστικής ανάλυσης στο ελάχιστο βέβαια, απλά δείχνει πόσο ξεκινώντας από βλακώδη συμπεράσματα φτάνεις σε βλακώδη αποτελέσματα. Με τις υγείες σου.

   Επίσης, τα στοιχεία της αστυνομίας τα έχω επιεικώς χεσμένα. Όταν η αστυνομικοί θα πάψουν να είναι έμποροι ναρκωτικών, θα πάψουν να προστατεύουν μαγαζιά και μπουρδέλα, θα πάψουν να κάνουν εμπόριο σάρκας, θα σταματήσουν να παίρνουν φακελάκι γιά να σου βγάλουν το διαβατήριο γρηγορότερα και δεν θα φέρονται σαν σερίφηδες, όπως ο ήρωας σου ο Κορκονέας, θα διαβάσω και τις στατιστικές τους. Μέχρι τότε υπάρχει και η Eurostat και τα διάφορα διεθνή fora.

   Τέλος, γιά το ποιός ευθύνεται γιά το εγκληματικό εμπόριο μέσα στις φυλακές, και το ποιός – και καλά – είναι ανίκανος να ελέγξει το εμπόριο που το κάνουν – ώ του θαύματος! – μόνο οι τούρκοι, αφγανοί και αλβανοί φίλοι μου, χωρίς έλληνες μεσάζοντες, χοντρεμπόρους και κρατικές και μη μαφίες, ευχαριστώ γιά την διαφώτηση που προσφέρεις, αλλά και τυφλός να είμουν δεν θα ακούμπαγα στον ώμο σου γιά να με περάσεις απέναντι.

   Εμείς οι φασίστες, δεν ξέρουμε τι λέμε… εσείς οι δημοκράτες που ξέρετε, ευτυχώς που μας τα λέτε, να μαθαίνουμε.

 8. 1. Ότι πραγματικά στοιχεία και να αναφέρονται τα έχω χεσμένα… Μπλα μπλα μπλα…
  2. η στατιστική ανάλυση βγάζει βλακώδη συμπεράσματα…. Μπλα μπλα μπλα….
  3. τον αλβανο-Αμερικάνο συγγραφέα Dr Xhudo που γράφει σχετικά με την εγκληματικότητα των συμπατριωτών του αλβανών δεν τον ξέρει η μεγαλειότης μου προσωπικά, άρα ότι γράφει είναι άκυρο… Μπλα μπλα μπλα…..
  4. το βιβλίο που αναφέρθηκε ως πηγή είναι 12 χρονών και δεν ισχύει…. Μπλα μπλα μπλα…
  5. η εφημερίδα που αναφέρει ότι τελικά καταδικάστηκαν όλοι οι συμμετέχοντες είναι σημερινή (23/12/2009) και δεν την είχα υπόψιν μου όταν έγραφα το αριστούργημα μου στης 17/12/2009 (Ενώ στην πραγματικότητα στις 1/12/2009 αναρτήθηκε το άρθρο στην ρεθυμνιώτικη εφημερίδα όπως λέει στο link!!! 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ)….. Μπλα μπλα μπλα….
  6. μια ναρκομανής πεθαίνει από αναρρόφηση κρέπας μετά από χρήση ηρωίνης αλλά φταίει η Ελληνική κοινωνία (δεν έψησε την κρέπα καλά ίσως), …. Μπλα μπλα μπλα…..
  7. Όλοι οι λαοί στην υφήλιο Βούλγαροι, Συριοι, Έλληνες, Visigoth, Ostrogoths είναι όλοι ρατσιστές εναντίον των πονεμένων αλβανών και θέλουν να τους λιντσάρουν απλώς λόγω καταγωγής,..και φυσικά φταίει γιαυτο η Ελληνική κοινωνία …. Μπλα μπλα μπλα Μπλα…..
  8. όσοι γράφουν ότι δεν μου αρέσει είναι Πλευρηδες, ναζιστές και άσχετοι και δεν τους ακούω, δεν τους ακούω δεν τους ακούω…κλείνω τα αυτιά μου και ονειρεύομαι πως θα τους στείλω για μπουγάδα στην Σιβηρία για να μην λένε τέτοια πράγματα που δεν κάνει…..
  9. …το άλλο με τον κουμουνισμό ότι είναι δημοκρατικό σύστημα το έχεις ακούσει…..

  …..Απίστευτος μπλαμπλακιας φασίστας που κάνει ρατσιστική προπαγάνδα εναντίον της κοινωνίας που ζει, ενώ κρύβετε πίσω από τις ατεκμηρίωτες αντί-ρατσιστικές και άκρως αντί-δημοκρατικές βλακείες που παπαγαλίζει σας παιδάκι του δημοτικού που λέει το μάθημα που…..

  • Εγώ σε ρώτησα συγκεκριμμένα πράγματα, δεν απάντησες πουθενά και νομίζεις πως με την απαξίωση κέρδισες κάτι. Δεν μου κάνει εντύπωση, γιατί φανατικός είναι αυτός που δεν αλλάζει άποψη αλλά δεν αλλάζει και θέμα.

   Αν ενοχλείσαι μην έρχεσαι. Ούτε σε κάλεσα, ούτε και σου ζήτησα να αφήνεις τις κουτσουλιές σου εδώ.

   Κατά τ’ άλλα, επειδή οι λέξεις έχουν από καιρό χάσει το νόημα τους, το ποιός είναι φασίστας το αποφασίζει όποιος μας διαβάζει. Περαστικά σου – αν και η λοβοτομή δεν διορθώνεται.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: