Κύριε Αρχιεπίσκοπε, είστε ολότελα άπιστος;

Αντιγραφή από το blog του Ροϊδη :

_______________________________________

Κύριε Αρχιεπίσκοπε, είστε ολότελα άπιστος;

15/06/2012 από Po

Ο Αιγύπτιος ψαράς είχε δώσει άσυλο στο λαθρομετανάστη Χριστό

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Κύριε Αρχιεπίσκοπε,
Δεν είμαι ηλίθιος για να πιστέψω πως ένας βλάσφημος Αρχιερέας που φοράει ανερυθρίαστα τη στολή του Μεγάλου Ιεροφάντη του Μαμμωνά, του Μολώχ και του Βάαλ, πιστεύει στο Χριστό. Θα ήταν σα να λέγαμε πως ο πάπας Βενέδικτος είναι πιστός. Έχετε και εσείς, όχι τόσο πολύ όσο οι τρεις διαβόητοι προκάτοχοί σας είναι αλήθεια, αποδείξει πως δεν πιστεύετε στη χριστιανική διδασκαλία. Το πιο απλό παράδειγμα που θα μπορούσα να φέρω είναι όταν ποδοπατάτε δημόσια και προκλητικά την Καινή Διαθήκη, που απαγορεύει, με το στόμα του ίδιου του Χριστού στα Ευαγγέλια, αλλά και με την αποστολική επιστολή του Ιάκωβου του αδελφόθεου, ρητά, αυστηρά και ξεκάθαρα τον όρκο, ορκίζοντας τη Βουλή με μια μεσαιωνική τελετή, όμοια της οποίας καμιά Βουλή στον κόσμο δεν είναι τόσο θεομπαίχτρα για να κάνει. Βρίσκετε πολλούς πρόθυμους να βλασφημήσουν μαζί σας το Χριστό, πέρα από τους παραδοσιακά υποκριτές του ΠΑΣΟΚ (πλην κάποιων εξαιρέσεων) και της ποικιλόχρωμης Δεξιάς, ακόμη και τρεις ιδιόρρυθμες  προσωπικότητες από το χώρο της Αριστεράς (ο ένας είναι και αρχηγός, δικηγόρος περιωπής, τ.πρόεδρος του ΔΣΑ και διαπύρσιος κήρυκας του χωρισμού Κράτους-Εκκλησίας!), μαζί με κάμποσους, που κουβάλησαν από το ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ και στη Δημ.Άρ. τις κακές τους συνήθειες. Το παράκαναν όμως από αβάσταχτη άγνοια, ηθική ελαστικότητα, προχειρότητα και ελαφρομυαλιά, γιατί δέχτηκαν να συνορκιστούν (και να συμπροσευχηθούν τάχα) με το Φύρερ της Χρυσής Αυγής, που γκρεμοτσακίστηκε από τα ορεινά της αίθουσας, για να υποκλιθεί μπροστά σας, με υπόκλιση βαθύτερη από αυτή που έκανε στην κυρία Μπακογιάννη, να σας φιλήσει το χέρι και να ραντιστεί με το μαγικό νερό σας. Έχουν, πάει να πει, αυτοί, ο Φύρερ και εσείς, τον ίδιο Θεό, όχι βέβαια αυτόν των Ευαγγελίων, αλλά κάποιο θεό από αυτούς που βρίσκουν στα μέτρα τους οι Φαρισαίοι όλων των εποχών, που τον σηκώνουν σημαία ευκαιρίας, σαν αφορολόγητοι Έλληνες εφοπλιστές.

Κύριε Αρχιεπίσκοπε,
Προχτές στο Πέραμα για εκατοστή φορά χτύπησαν οι κακούργοι Ναζιστές. Δέκα άνανδροι Χρυσαυγίτες άγρια μεσάνυχτα παραβιάσανε το φτωχικό άσυλο μιας ψαροκαλύβας και πραγματοποίησαν δολοφονικό πογκρόμ. Ανάμεσα στα ζημιές και στους ξυλοδαρμούς, έστειλαν σε άγριο χάλι με σπασμένα δόντια έναν νεαρό ξενιτεμένο, έναν Αιγύπτιο ψαρά, στο χειρουργείο. Εσείς κύριε Αρχιεπίσκοπε της φοροκλέφτρας κρατικής Εκκλησίας, γνωρίζετε ότι ο Χριστός το οποίο εμπορεύεστε και από την εκμετάλλευση του οποίου εσείς οι δεσποτάδες, όπως αυτοαποκαλείστε, πλουτίζετε και ζείτε με τους ευνοούμενους σας στα ανάκτορά σας, ήταν  πάμφτωχος λαθρομετανάστης  με τη μητέρα του και το μνηστήρα της στην Αίγυπτο. Η χώρα του Νείλου τον δέχτηκε φιλόξενα και κανείς αρχιερέας της Ίσιδος ή του Ρα δεν βγήκε να τον προγκήξει όπως κάνουν οι μητροπολίτες σας, κανείς δεν τον έδειρε, δεν τον βασάνισε, δεν έσπασε νύχτα την πόρτα του, δεν τον κυνήγησε στους δρόμους, δεν τον φυλάκισε. Ο Χριστός δεν τα ξέχασε ποτέ αυτά και γι’αυτό στο Ευαγγέλιο, το οποίο οι πιστοί σας δεν το διαβάζουν και εσείς το έχετε κουρελιάσει, ονόμασε κάθε ξένο σε κάθε σημείο της Γης και σε κάθε εποχή «αδελφό» του και απείλησε με τις φωτιές της αιώνιας Κόλασης όποιον δεν του φερθεί όπως θα φερόταν όπως σε αυτόν (Ματθ. 25.35-46): «….εφ᾿ όσον εποιήσατε ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, εμοί εποιήσατε………Επείνασα γαρ, και ουκ εδώκατέ μοι φαγείν, εδίψησα, και ουκ εποτίσατέ με, ξένος ήμην, καὶ ου συνηγάγετέ με, γυμνός, και ου περιεβάλετέ με, ασθενής και εν φυλακή, και ουκ επεσκέψασθέ με…..αμήν λέγω υμίν, εφ’ όσον ουκ εποιήσατε ενί τούτων των ελαχίστων, ουδέ εμοί εποιήσατε. Και απελεύσονται ούτοι εις κόλασιν αιώνιον».

Εσείς κ.Αρχιεπίσκοπε και οι χρυσοφόροι Μήδοι σατράπες της Ανίερης Συνοδου, γνωρίζετε ότι οι μαθητές του Χριστού ήταν ψαράδες, συνάδελφοι του Αιγύπτιου, που οι οπαδοί του Σατανιστή υμνητή του Χίτλερ, αλλά και του Αντίχριστου και του Εωσφόρου, Μιχαλολιάκου κακοποίησαν μέσα στο ίδιο του το σπίτι, που το έκαναν λαμπόγυαλο, για την ακρίβεια στην ταράτσα που είχε στρώσει τα φτωχικά του στρωσίδια. Γνωρίζετε επίσης πως οι πρώτοι Χριστιανοί απεικόνιζαν το Χριστό συμβολικά με ένα ψάρι, τους Αποστόλους του μάλιστα ο ίδιος αποκάλεσε «ψαράδες ψυχών». Αυτοί οι ιεροί συμβολισμοί όμως είναι για σας ένα τίποτα, δεν σας αγγίζουν, όπως δεν σας αγγίζει το δράμα των μεταναστών.

Κύριε Αρχιεπίσκοπε, αγιάσατε τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ευλόγησαν πολλοί ιερείς σας τα γραφεία της, ένας αρχιμανδρίτης τουλάχιστον και δυο δεσποτάδες την υποστήριξαν ανοιχτά, ένας μητροπολίτης υπερασπίστηκε στο δικαστήριο έναν δικό τους, παρ’ολίγο φονιά, πολλοί περισσότεροι, δημοσιεύτηκε στο ευσεβές «Παρόν» του κ.Κουρή (που γνωρίζει καλά τα μυστικά σας), την ψηφίσανε. Δεν βρήκατε ούτε μια λέξη καταδίκης να πείτε, ούτε εσείς ούτε κανείς άλλος εκτός από τον παπα-Δημήτριο Θεοφίλου της Μ.Φωκίδας, για τα αμέτρητα εγκλήματά τους που η Αστυνομία δεν τα βλέπει και η Δικαιοσύνη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αναβάλει την εκδίκασή τους. Αρκεί όμως ένας καλός παπάς για να σώσει την τιμή και να ξεπλύνει τη βλάσφημη συνέργεια ή τη σιωπή των πάνω από 15.000 ρασοφορεμένων ανδρών και γυναικών αυτής της χώρας; Δεν το νομίζω.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: